Cautare

1456 de rezultate pentru "antena 1 pitesti cu dovleacul" (2.77 secunde)
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Cu putere nominala de 24 kw, Eco 3 Compact este o centrala murala, de dimensiuni compacte, ce incalzeste suprafete de pana la 200 mp si prepara instantaneu apa calda menajera.
Intretinerea celor doua autostrazi din Romania, Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Cernavoda, a fost deja atribuita unor consortii iar contractele expira in 2012.
"Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Politistii le recomanda sogerilor care pornesc din zona Bran-Moeciu sa circule pe DN73 Brasov - Pitesti, apoi pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, deoarece in Predeal, la intersectia DN73A (Rasnov - Predeal) cu DN1 traficul se desfasoara cu mare dificultate.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi:
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
1 kilometru inainte, 1 kilometru inapoi. ... Contractul semnat cu firma COLAS, parte a gigantului francez Bouygues (5,6 miliarde euro cifra de afaceri anul trecut) pentru autostrada Cernavoda-Medgidia, cu o lungime de 20 de km, tocmai a fost reziliat ieri de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
"Va vom implica in toate proiectele noastre si va rog sa veniti cu propuneri, pentru ca studentii nostri sa faca practica in firmele dumneavoastra.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
Cu siguranta pe viitor voi face si mai multe cumparaturi in cadrul Galeriei si incurajez pe toata lumea sa-mi urmeze exemplul. ... Castiga tona de combustibil!' s-a desfasurat in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara.
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS. ... Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Cu autostrazile pe holurile din Parlament Pana in 2020, Romania va avea 2.020 de kilometri de autostrada, iar pana la finele acestui an vor fi in lucru nu mai putin de 651 kilometri, potrivit planului anuntat marti de catre ministrul Transporturilor, Dan Sova in cadrul Infrastructure Business Summit organizat la Parlament.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. ... Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
In perioada aceasta se antreneaza la altitudine, la Font Romeu (1.850 m), o localitate franceza situata in Muntii Pirinei. ... Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... 1. ... 1. ... 1. ... 1. ... 1. ... 1. ... 1. ... 1.
cu echipa finantata de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta. ... Ne-am inteles foarte repede, nu este greu sa negociezi cu presedintele ALRO, Jean Nitulescu.
google-analytics.com